Magyarságtudományi Intézet

A Magyar történelem meghamisítása nem mai eredetű! Már 1858. november 6-án, gróf Széchényi István, aki a Magyar Tudományos Akadémia alapítója volt, visszavonta támogatását az Akadémiától, mivel az a Habsburg irányzatok támogatója lett és a Magyar türténelem megismerésében nagy károkat okozott a nemzetnek és a nemzeti eszmének.

Mind azóta változás nem történt, sem a magyar kormányok, sem a MTA részéről. Ezért a kivándorolt, vagy hazáját elhagyni kényszerült magyarság rákényszerült arra, hogy nyelvész és történész kutató legyen, azért, hogy bemutassa a magyar műveltséget és nyelvének igaz voltát!

A Nemzetközi Magyarságkutató Intézet legfőbb célja, a valós Magyar történelem megismertetése, kutatási eredmények publikálása!

Figyelemre méltó, hogy ebben a tevékenységben a Magyar kormányok nem támogatták a nemzet érdekét, sem a habsburgi időkben, sem a II. Világháború után, sem az 1990-évi kommunista uralom bukása után. A MTA álláspontja sem változott. Az Akadémia tudósai nem közölhetik szabadon kutatásaik eredményeit. Ha elvétve egynéhány ilyen tanulmány meg is jelenik, ezek soha sem kerülnek az iskolakönyvek tananyagába, így sohasem válhatnak népi köztudattá. A nemzet így elveszti nemzeti öntudatát, élni akarását, ami a rettenetes népi fogyatkozásban mutatkozik meg. Ezért van arra szükség, hogy a MTA szerepét – legalább ideiglenesen is – egy mindentől független magyar szervezés vegye át, amely valóban magyar lelkületű és cselekvő kész.

Mindez halaszthatatlan, mert felerősödött az az irányzat, amely magáénak kívánja a Magyarok történelmileg is bizonyítható, több ezer éve általunk lakott Kárpát medencét űgy, hogy a Magyar embernek más hazát szánnak!

andre névjegye

blog.hu/user/869474 blog.hu/user/870746 http://blogger.hu/user/170038 https://www.blogger.com/profile/04913511731763672942 https://plus.google.com/116812610149169792129 https://twitter.com/andrelowoa https://twitter.com/andre_lowoa
Kategória: Pest | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.