TÉT,MAGYARORSZÁG ÉS A VILÁG JÖVŐJE…!

Kedves magyar testvéreim! Államelnökünk újévi beszédében megemlékezett rólunk, bölcs öregekről, ezért veszem a bátorságot, hogy – újév lévén – néhány szó erejéig a jövőbe tekintsek  . Bár Isten örök örömökre teremtett minket, mégis pillanatnyilag mindennél jobban érdekel bennünket, hogy mit hoz a jövő, milyen lesz ez a ma kezdődő, 2015-ös esztendő? Mivel én már végigéltem egy nagyon hasonló időszakot, ezért pontosan tudom a választ, mert a történelem megismétli önmagát! Bizonyára nagyon merésznek gondoljátok a kijelentésemet. Nem tudom, hogy megérem-e 2016-ot, de ha igen, akkor felelősségre vonhattok, ha tévedtem!  A Szűzanya, ha meg akar menteni egy népet, azt kéri, hogy építsenek számára egy kápolnát. Ezt számtalan helyen meg is tették. Hogy csak Guadalupét említsem, ahol kérésére azonnal felépítették, és Mexikóban 9 millió indián egy év alatt megtért. 1939-ben a Szűzanya, – hogy meg tudja menteni Magyarországot, – azt kérte Natália nővértől, hogy: „Az Egyház készítsen nekem helyet, ahová kegyelmemmel leszállhatok, hogy onnét szólíthassam a bűnösöket megtérésre, s a bűnbánat útjára az egész emberiséget.” De nem hallgattak a nővérre, és én átéltem ennek szörnyű következményeit. És a Szűzanya már hetvenöt éve vár a kápolna fölépítésére. Ha még ebben az évben felszentelik az engesztelő kápolnát, csodálatos új élet virrad édes hazánkra. Ha nem, minden, amit építettünk romba dől! Nem szeretném még egyszer átélni a borzalmakat! Az engesztelőkápolna felépítésétől függ országunk jövője! És én úgy kívánok nektek „Boldog Újévet”, hogy kizárólag tőlünk függ, hogy mennyire lesz boldog ez az újesztendő!  Itt a cselekvés ideje! Arra kérnélek, hogy legalább beszélgessünk róla! Szeretettel: Szabolcs atya.

Kaptam, küldöm.

Hallgassátok meg és ,ha még eddig nem , akkor most kezdjünk el mindennap ezért is  imádkozni.
Nem kell hosszú ima, ha már amúgy is sokat imázunk, hanem rövid is jó, de azt folyamatosan, állhatatosan.
Akinek pedig összejön, szervezzen imacsoportot is  vagy a meglévőkben erre a szándékra is imádkozzunk!!!
Áldott, kegyelmekben gazdag új esztendőt! Békét a szívetekbe,  a családokba, bátorságot, kitartást Krisztus mellett!

Valószínű, hogy ti sem halottátok ezt a majdnem meghiúsult “titkos” Mária rádióban elhangzott adást. 1 olyan tesó írta ki nekem CD-re aki éjjel is imádkozik és felkapta a fejét a Natália kápolna ügyéről szóló műsorra.Ő tudja, hogy nekem ez milyen régi szívügyem és ezért ezt kaptam ajándékba Karácsonyra. Meghallgattam és a benne elmondott internet címet felírtam és megkerestem és fent van a honlapjukon, amit most szeretettel elküldök a szélrózsa minden irányába azzal a kéréssel, hogy szánjatok rá időt és végig hallgassátok meg és szervezzetek imacsoportokat, mert Jézus akarata ez a magyar nép küldetése az üdvtörténetben. Ne szomorítsuk tovább Jézust és égi Édesanyánkat, Királynőnket a széthúzással, a közömbösséggel, hanem cselekedjünk. Én többször olvastam ezt a 3 kötetes Natália könyvet és helyben futok a mi tesze- tuszaságunk miatt, hogy 2014.december 8-án volt már 70 éve, hogy lerakták a Szent Anna réten az alapkövét a kápolnának és ez még a magyarok szégyenére mind ez idáig nem épült fel. Nagy a sötét oldal elterelő és elnyomó hatalma a világi és egyházi vakolósok által, de az Isten szerelmére könyörgök itt van a rózsafüzér aminek a segítségével a Szűzanyával, Szent Józseffel, Mindszenti bíborossal, Natália nővérrel minden szentünkkel és a Magyarok hatalmas Angyalával és az összes Szent Angyallal ezt letudjuk győzni!

Ne felejtsétek el , 2015 legfontosabb feladata! A készülő 3. világháborút meg kell állítani.

http://www.egipatrona.hu/kapolna/index.php/kapolna/elo-adas-a-maria-radioban-felvetelrol

andre névjegye

blog.hu/user/869474 blog.hu/user/870746 http://blogger.hu/user/170038 https://www.blogger.com/profile/04913511731763672942 https://plus.google.com/116812610149169792129 https://twitter.com/andrelowoa https://twitter.com/andre_lowoa
Kategória: Hazám, HITVALLÁS, igaz szó, Igazságot Magyarországnak, ima, Imádkozom, Magyar hattyúdal, Magyar zászló, parancsolat, sors, út, Üzenet haza, végtelen folyó | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.