Bálint NatáLia: Ez a hazánk

A dal ötlete akkor fogalmazódott meg bennem, amikor először léptem át úgy a magyar határt, hogy tudtam: hónapokig nem láthatom a szeretteimet és a hazámat. Akkor eszembe jutottak Wass Albert sorai.Tisztelgek ezzel a szerzeményemmel Wass Albert emléke, a magyar hegyek, az egyetlen magyar hazám előtt. A dal ősbemutatója Miskolcon volt, 2014. február 15-én. Akkor Farkas Berta zongoraművésszel és Mentes Norberttel. Mentes Norbert a felvételen is közreműködik. A dal elején jómagam játszom a zongoradallamokat, amelyek egyrészt a Boldogasszony Anyánk kezdetű ősi himnuszunkból valók, másrészt a katolikus Szentmisék Allelujáját idézik. A további zongorajáték a hangszerelést készítő Farkas Károly érdeme. A képeket az interneten találtam, illetve privát fotók. Adjon erőt ez a dal mindenkinek, aki nem boldog a jelen társadalmi-politikai állapotok között! Szeretettel: Bálint NatáLia

Vásárra viszem a bőröm, de akkor most aztán osszátok, hadd szóljon! Felkészültem a lejáratásra, a megbélyegzésre.Tudom, hogy azt a mocskot, amit kaphatok emiatt a dalom miatt, el sem tudom képzelni. Mégis muszáj MOST kitennem ezt a dalt. Szétfeszítenek a hazám és a népem iránti érzéseim, és tehetetlen dühömön csak azzal enyhíthetek, ha megosztom, ami már 4 éve is kiverte a biztosítékot (ezért le is vettem mindenhonnan). Mert ezt nem tudják kampánycélra használni, ez a dal egyszerre ekézi a teljes politikai csapatot. Ugyan minden kérésem jelentéktelen, mégis nyomatékosan kérem azokat a politikusokat, akik egyszer már leszerepeltek, hogy ne rontsák tovább a közhangulatot! Takarodjanak el a manipulatív, hatalmi hasznot leső, ellenzékben jófejkedő, kormányon egoista és/vagy tehetségtelen, inkompetens emberek! Hagyjanak minket most már békén! Ha ők nem tették volna, amit tettek, akkor nem szavazta volna meg sok elkeseredett ember ezeket a mostaniakat. És a magát nemzetinek és kereszténynek hazudó, sztálinista, nárcisztikus pszichopaták meg remélem, tényleg annyira elbízták mostanra magukat, hogy ezúttal belefulladnak a saját szemetükbe. Ne kérdezzétek, hogy “de akkor ki?”, mert nem tudom! Ugyanis a legtöbb tehetséges, okos, tiszta szívű, kreatív embert, aki szívesen tett volna, messzire üldözték, elhallgattatták. Amikor kulturálatlan, hozzánemértő, tanulatlan, képzetlen senkiháziak pártvonalon kerültek pozíciókba. Viszont meglátjátok, előjönnek a nagyformátumú emberek, ha nem kell rettegniük attól, hogy az első megnyilvánulásukra moslékot öntenek rájuk! Ha megbecsüli a nemzet a jó vezetőket, a jó vezetők vállalják a feladatot. Mert az ország vezetése nehéz, felelősségteljes, óriási feladat. Amihez alázat kell, ész és szív: a mai vezetők legfőbb ellenségei mindezek. Megosztható a dal. 4 éve várja, hogy nyilvánosságra kerüljön.

andre névjegye

blog.hu/user/869474/tab/data , blog.hu/user/870746/tab/data , www.blogger.com/profile/04913511731763672942 , www.blogger.com/profile/16789293116260086317 , blogger.hu/user/170038 , blogger.hu/user/182984 , gloria.tv/lowoa , twitter.com/andrelowoa , twitter.com/andre_lowoa ,
Kategória: A múlt, Bálint Natália, Csak a gyökér kitartson, dal, Hazám, Kiáltvány, Nem volt még elég..., Üzenet haza, vers | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..